Ας γνωρίσουμε τον Πάρι Πάτση

Ο Πάρις Πάτσης γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής στις 29/03/1992. 

Αποφοίτησε από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού στα Χρηματοοικονομικά, Ναυτιλιακά και Εμπόριο από το Cass Business School, City University of London. Επιπλέον, είναι διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με θέμα διατριβής τη διαχείριση κόκκινων δανείων, ενώ παράλληλα παρακολουθεί το executive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τα ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στο τομέα της λογιστικής, των χρηματοοικονομικών και της τραπεζικής. Αντίστοιχα μαθήματα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, (Λογιστική, Κλαδική Λογιστική, Τραπεζική Λογιστική), στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο (Financial Accounting and Reporting, Financial Reporting) τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και στο Ελληνοαμερικάνικο Πανεπιστήμιο (Corporate Finance).

Στην επαγγελματική του καριέρα σήμερα, είναι ιδρυτής της Nexus Financial Services που παρέχει υπηρεσίες χρηματοοικονομικών συμβουλών σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία All4TOURISM που δραστηριοποιείται στο τομέα του τουρισμού, είναι μέλος του ΔΣ της LYKTOS PARTICIPATIONS εταιρείας που δραστηριοποιείται στο τραπεζικό τομέα και είναι χρηματοοικονομικός σύμβουλος στο ταμείο των μηχανικών (ΤΜΕΔΕ).Τέλος, είναι πρόεδρος και ιδρυτής του Ινστιτούτου Lyseis.org ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει στα αμοιβαία Κεφάλαια της Τράπεζας Πειραιώς. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος ακαδημαϊκών συνεδρίων. Χόμπι του είναι το μπάσκετ και τα ταξίδια. 

Πάρις Πάτσης

Nexus Founder

TOP